Teknik Eğitim, Mühendislik ve Danışmanlık Merkezi

Kurs

Uzaktan Eğitimler

Sta4cad dersi için Fecri hocayı sonuna kadar tavsiye ederim

Bu kadar öğrenciyle ilgilenen başka bir kurs daha görmedim. Gerek yüz yüze olsun gerek online olsun kafanıza takılan en ufak sorunu çözmek için elinden geleni yapıyorlar. Öğretmeden bırakmıyor gerçektende.

Sudem Eserlioğlu, Öğrenci

Değer, Kalite, Profesyonellik, İletişim

Alanında tecrübeli çalışanları ile güzel ve kaliteli hizmet veren bir kurum seçiminizi cadistanbul dan yana kullanmanızı oneririm pişman olmazsınız

Yunus Emre, Öğrenci

Hiçbir şey bilmediğimi fark ettim.

Kendimi geliştirmek için geldim fakat her geçen gün harika bilgiler öğrendiğimde aslında hiçbir şey bilmediğimi farkettim. Bekletilerimin çok üzerinde bir kurstu. Teşekkürler.

Ahmet Can, İnşaat Mühendisi

Artık Ben de Uzmanım

Giriş seviyesinde olduğum kursun sonunda uzman olarak tamamladım. Ayrıca hızlıca iş fırsatı yakaladım. Eğitmenlerime teşekkürü borç bilirim.

Elif Aysal, Öğrenci

Mesleğime Geri Döndüm

Uzun bir aradan sonra çalışmak istedim. Bilgilerimin eski olduğu ve güncel olmak için kursa yazıldı. Birebir özel eğitim ile tüm eksiklerimi kapattım. Şimdi işime kaldığım yerden devam ediyorum.

Kübra, Ev Hanımı | Anne

Mühendislik & Danışmanlık Hizmetleri

Projelerinizde uzman eğitmenlerimizden oluşan kadromuz ile mühendislik,mimari ve uygulama alanlarında hizmet vermekteyiz.

Bilgi Birikimi Artır, Geleceğine Yön Ver

Aklındaki projeleri geliştirmek için gerekli eğitimleri al. Aklındaki soruları sor, uzman ekip kadromuz cevaplasın.

Eğitim Dökümantasyon

Eğitmenlerimiz tarafından kurumumuzda hazırlanan eğitim dökümanları kursiyerlerimize verilmektedir. Aklındaki soruları sor, uzman ekip kadromuz cevaplasın.

ÖZEL TEK İSTANBUL EĞİTİM KURUMLARI

Eğitim sektöründeki on yılı aşkın tecrübemizle Autodesk ürünleri, Solidworks ürünleri, Rhinoceros ve diğer tasarım, analiz, animasyon programlarında alanında en yetkin eğitimlerimiz devam etmektedir.

EĞİTMEN KADROMUZ

Türkiyenin önde gelen üniversitelerinden mezun olan, lisans üstü eğitimlerini devam ettiren veya tamamlayan eğitmenlerimiz en güncel teknolojileri takip ederek kendilerini geliştirmektedirler.

SERTİFİKASYON

Sertifika eğitime katılanlara özel olup, sertifika onayını Yetkili Eğitim Merkezi olan kurumumuz vermektedir. Eğitim sertifikası ile bir adım önde olacak ve kariyerinizde farklı ufuklar açacaksınız.

Öğrenmek ve Uzmanlaşmak İstiyorum.

İlk adımı sen at.